Matchspel 2024

Tävlingsinformation

Deltagarna kommer till att börja med att delas in i pooler om 4 spelare i varje pool där alla möter alla, dvs. varje spelare får åtminstone spela 3 matcher. Segraren och de 2 bästa tvåorna går vidare till ett slutspel enligt utslagningsprincipen, kvartsfinal, semifinal och final. Poolspelet planeras börja i slutet av maj och vara färdigspelat till slutet av juni och slutspelet startar i augusti.

Vanligt spelhcp gäller i tävlingen, den spelare med högst hcp får det antal slag som skiljer till den andra spelaren och tas ut på hålen enligt scorekortet, får en spelare exempelvis 10 slag på den andra spelaren får han ett slag extra på hålen som har hcp 1-10 gentemot den andra spelaren. Vinner spelaren ett hål blir den 1 upp och delas ett hål händer ingenting osv. Matchen är färdigspelad när en spelare är fler hål upp än vad som återstår att spela, exempelvis när en spelare är 3 upp efter hål 16 så vinner den spelaren matchen med 3/2. Om matchen är lika efter 18 hål delas matchen. Vunnen match ger 1 poäng i poolspelet och delad match 1/2 poäng var.

Spelomgångar

Samma spelordning i alla grupper. Matcherna ska vara spelade inom tidsramen för de datum som är satta för varje omgång. Spelarna ska själva hitta ett datum som passar båda. Resultat rapporteras till kansliet på tel. 0430-306 01 (val 2) eller e-post; kansli@laholmsgk.se

Grupp AGrupp BGrupp CGrupp DGrupp EGrupp F
S1 – Tommy AhlenbäckS1 – Fredrik AxelssonS1 – Björn PutzkeS1 – Rolf CarlssonS1 – Per-Åke LindellS1 – Peter Söderström
S2 – Magnus HeilingS2 – Mats PerssonS2 – Fredrik LarssonS2 – Jörgen HåkanssonS2 – Lars PålssonS2 – Christer Fuxborg
S3 – Anders WennströmS3 – Jesper AnderssonS3 – Ulrik StarckS3 – Christer SjööS3 – Ulf WilhelmssonS3 – Roland Svensson
S4 – Lennart LarssonS4 – Yvonne TufvessonS4 – Göran ErikssonS4 – Ingela LorentzonS4 – Tommy NilssonS4 – Bernt Ericsson

Resultat omgång 1

För att se tabellställning klicka här.

Tommy Ahlenbäck vs. Magnus Heiling
(Roland vinner 4&3)

Resultat omgång 2

Grupp AGrupp BGrupp CGrupp DGrupp EGrupp F